Ο προϊστάμενος της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου μέλος σπείρας διακίνησης ναρκωτικών! (Video)

Standard
ελληνικη αστυνομια-δενδιας-περιπολικό

Κατά τα άλλα, οι μαρτυρίες των αστυνομικών υπαλλήλων θεωρούνται από την τυφλή δικαιοσύνη, κατά κανόνα, απόλυτος αλήθεια, με αποτέλεσμα να οδηγείται στις φυλακές, οποιοσδήποτε στραβοκοιτάξει ή ρωτήσει στο δρόμο αστυνομικό ΓΙΑΤΙ;  ή -φίδι που τον έφαγε- συμπαρασταθεί σε όποιο θύμα της αστυνομικής-καθηνερινής βίας..Η τελευταία περίπτωση του εκπαιδευτικού Καπετανόπουλου είναι χαρακτηριστική

Τ φολκλορρεις αστυνομικοί συνελήφθησαν για συμμετοχή στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

Πρόκειται για τον προϊστάμενο του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Βόλου, έναν αστυνομικό του τμήματος Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης και έναν αστυνομικό που υπηρετεί στο Αγρίνιο.

Οι προαναφερόμενοι συνελήφθησαν για συμμετοχή στη σπείρα διακίνησης ναρκωτικών, την οποία εξάρθρωσε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Μέχρι στιγμής συνελήφθησαν 28 μέλη του κυκλώματος, έπειτα από την αξιοποίηση τηλεφωνικών συνομιλιών μεταξύ των μελών του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της μεγάλης έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη, οι τρεις αστυνομικοί που συνελήφθησαν είχαν δοσοληψίες με τα μέλη της σπείρας ναρκωτικών, η οποία δραστηριοποιούνταν στη Θεσσαλονίκη, στη Θεσσαλία και στην Αιτωλοακαρνανία.

Μάλιστα, οι εν λόγω επίορκοι αστυνομικοί κάλυπταν τους εμπόρους ναρκωτικών, ενώ προσέφεραν ακόμη και ευνοϊκές καταθέσεις για μέλη της σπείρας που συλλαμβάνονταν.

Πηγή Αλφαβήτα

Υ.Γ. Φωτό,Video,μορφοποίηση δικά μας

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s