«ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ» ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΪΚΑΝΟΥΣ «ΤΕΣΣΑΡΟΜΑΤΗΔΕΣ»

Standard

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ -τ. ΔΗΜΑΡΧΟ Θ. ΜΠΑΡΤΖΙΩΚΑ    •ΑΠ΄ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΟΛΜΕ Α.ΦΑΤΟΥΡΟΥ  

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΔΕΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ «ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ» ΓΙΑ ΤΙΣ «ΚΑΡΕΚΛΕΣ». ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΗΜΝΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΣΤΑ 580 ΕΥΡΩ?

`

Μόλις πριν λίγο πήρα την πρόσκληση της επιστράτευσης. Ισως να μην είναι πολύ γνωστό, αλλά είναι απολύτως ακριβές, ότι τεσσαρομάτη αποκαλούσε ο Καραϊσκάκης τον Μαυροκορδάτο, λόγω των γυαλιών που φορούσε. Η πλήρης σήμερα συμβολική ταύτιση του Σαμαρά με τον Μαυροκορδάτο είναι απολύτως ιστορικά επιβεβλημένη. Η απάντησή μου λοιπόν στο φύλλο πορείας δίνεται διά του στόματος του Γ. Καραϊσκάκη :

Μου γράφεις έμνα μπουγιουρντί, Λέγεις να προσκυνήσω, Και γω πασά μου ρώτησα τον μπούτζον μου τον ίδιο Και αυτός μου αποκρίθηκε Να μην σε προσκυνήσω Κι αν έρθεις κατεπάνω μου Ευθύς να πολεμήσω»

Θανάσης Μπαρτσώκας Εκπαιδευτικός – πρώην Δήμαρχος Καισαριανής

`

Α.Φατούρου: «Θα απεργήσω και ας έρθει ο Αρβανιτόπουλος να με συλλάβει»

Η Αγγελική Φατούρου μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ σε εκπομπή στο BLUESKY είπε ότι καλούνε εκ νέου την ΑΔΕΔΥ να κηρύξει απεργία για την Παρασκευή και καλούν όλες τις ομοσπονδίες του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα να συμπαρασταθούν στον αγώνα των καθηγητών.

τη συνέχεια έδειξε το χαρτί που της ήρθε για την επιστράτευσή της και δήλωσε ότι η ΑΔΕΔΥ κήρυξε 4ωρη στάση εργασίας και λόγω της θέσης της, (εννοεί επειδή είναι στο ΔΣ της ΟΛΜΕ) οφείλει σε προκηρυγμένη απεργία να απεργήσει θα απεργήσει και καλεί τον υπουργο Παιδείας τον Κ. Αρβανιτόπουλο να πάει να τη συλλάβει λέγοντας χαρακτηριστικά «μήπως και εμφανιστεί το λέω κι αυτό γιατί είναι χαμένος».
`
Δείτε το βίντεο με το απόσπασμα

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s