Ο Α. Σαμαράς είναι συνειδητός και κατ’ … επάγγελμα ψεύτης

Standard

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ 2000. («ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ..10 ΧΡΟΝΙΑ»-Κ.ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ), Πόσο μάλλον 13..

`

«Όσο μεγαλύτερο το ψέμα, και όσο περισσότερο επαναλαμβάνεται, τόσο πιο πιστευτό γίνεται».

(Paul Joseph Goebbels, Υπουργός Προπαγάνδας του Χίτλερ.

`

Δεν έχει κανένα νόημα να σχολιάσουμε την συνέντευξη που έδωσε ο Ελληνας πρωθυπουργός στα «ΝΕΑ». Ο Α. Σαμαράς είναι συνειδητός και κατ’ … επάγγελμα ψεύτης. (Αλλωστε δεν νομίζουμε να έχει κάνει και ποτέ του άλλο επάγγελμα στην ζωή του). Επίσης, ο ίδιος, έχει ασπαστεί απόλυτα το βασικό αξίωμα της γκεμπελικής προπαγάνδας που αναφέραμε αρχικά.

Θα ήταν περιττό να τεκμηριώσουμε αυτό τον ισχυρισμό, αναφέροντας κατά καιρούς δηλώσεις και τοποθετήσεις του που είναι διαμετρικά αντίθετες με τα πεπραγμένα του. Και το ωραίο είναι ότι παράλληλα με την συνέντευξη του στην οποία μας λέει ότι δεν θα υπάρξουν νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα, την ίδια μέρα η εφημερίδα «Αυγή» δημοσιεύει επιστολή του στην οποία ο Αντώνης Σαμαράς δεσμεύεται για ακόμα περισσότερες ανθρωποθυσίες και τη λήψη νέων ακόμα πιο δυσβάστακτων μέτρων, με την επιστολή του προς την τρόικα στις 19 Ιουλίου, στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων για την έκδοση της τριμηνιαίας έκθεσης σχετικά με το ελληνικό πρόγραμμα.ιτικές που είναι αυτονόητο να αντιστραφούν.

Αυτός ο πολιτικάντης δεν είναι χθεσινός στον πολιτικό ακροδεξιό στίβο και κατά καιρούς μας έχει δώσει «δείγματα γραφής» για τα πιστεύω του. Καλό είναι να θυμηθούμε ένα σχετικό δημοσίευμα του περιοδικού «Hot Doc» που αναφέρεται στην πολιτική διαδρομή του σημερινού πρωθυπουργού.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s