Άδωνις Γεωργιάδης .. ο φαρμακέμπορας (Βίντεο)

Standard

*

Για να μην δημιουργηθούν παρανοήσεις ο τίτλος της ανάρτησης οφείλεται στο σατιρικό βίντεο που παραθέτουμε απ’ την τηλεοπτική εκπομπή «Ελληνοφρένεια».
Το γράφουμε αυτό για να μην θεωρήσουν κάποιοι ότι ο υπουργός υγείας προωθεί κάποια φάρμακα συγκεκριμένης φαρμακευτικής εταιρείας και παίρνει την μίζα του.

Αλλωστε τυχαίο θα είναι το γεγονός ότι της αποκάλυψης του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουπλή ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε αποστείλει Non Paper το οποίο ανέφερε πως:»Αν δεχτούμε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, οι πολυεθνικές θα χάσουν 2,5 δις ευρώ   καθώς η τιμή του φαρμάκου στην Ελλάδα επηρεάζει την τιμή σε άλλες 19 χώρες του κόσμου επειδή η Ελλάδα είναι χώρα αναφοράς ως προς τις τιμές». (σ.σ. έντονα δικά μας)

`
Ανευ σημασίας θα είναι και το γεγονός ότι σήμερα κυκλοφορεί το περιοδικό Hot Doc με κύριο θέμα την αποκάλυψη ότι μία μέρα πριν από την ψήφιση της τροπολογίας για τα φάρμακα στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφτηκε μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα το σπίτι γνωστού φαρμακοβιομήχανου. Κοινωνικές σχέσεις έκανε ο άνθρωπος ….

Βαθύ Κόκκινο

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s