Πρωτομαγιά 2014 – Σχέδιο Β

Standard

`

  • Πρωτομαγιά 2014 βρίσκει τους εργαζόμενους στην προ Σικάγου εποχή. Αντί του 8ώρου που κέρδισαν τότε με αιματηρές απεργίες, σήμερα βιώνουν την ανεργία. Το 8ωρο έχει γίνει 12ωρο έως 15ωρο. Οι συλλογικές συμβάσεις έχουν μετατραπεί σε ατομικές συμβάσεις παραχώρησης -εκποίησης κάθε εργασιακού δικαιώματος. Η ανασφάλιστη εργασία είναι κανόνας. Οι νέοι παίρνουν το δρόμο της ξενιτειάς. Ε.Ε, ΔΝΤ και ευρωζώνη έχουν επιβάλει ένα νέο εργασιακό Μεσαίωνα.
  • Απέναντι σε αυτή την καταστρεπτική πολιτική πρέπει οι εργαζόμενοι, εδώ και τώρα, να αποτινάξουν τη νέα δουλεία . Η πολιτική κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για έξοδο από την κρίση μέσα στα πλαίσια της ευρωζώνης, πρέπει να ανατραπεί. Όσο συντηρείται αυτή η πολιτική φενάκη, ότι μπορεί δηλ. να καταργηθούν τα μνημόνια χωρίς σύγκρουση με την Ε.Ε και την ευρωζώνη, χωρίς διαγραφή του χρέους και χωρίς ευρώ, ελπίδα δεν υπάρχει. Το ΣΧΕΔΙΟ Β καλεί τους εργαζόμενους να πάρουν την τύχη στα χέρια τους. Οι εκλογές της 25ης Μαΐου είναι μια ευκαιρία για το λαό να γυρίσει σελίδα .
  • Τα μέλη του ΣΧΕΔΙΟΥ Β , θα συμμετάσχουν στο σημερινό συλλαλητήριο, στο κέντρο της Αθήνας και θα συναντηθούν στο Πολυτεχνείο, ώρα 11.00.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s