Να στρατηγοί, να μάλαμα: Οι φαύλοι απόστρατοι της Χρυσής Αυγής εξαπάτησαν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, προσλαμβάνοντας -ως συνεργάτιδα- ο ένας την κόρη του άλλου!

Standard

Να στρατηγοί, να μάλαμα: Οι φαύλοι απόστρατοι της Χρυσής Αυγής εξαπάτησαν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, προσλαμβάνοντας -ως συνεργάτιδα- ο ένας την κόρη του άλλου!

Η φαυλότητα αλλά και η υποκρισία διακρίνει τους δύο στρατηγούς που έστειλαν οι Χρυσαυγίτες ψηφοφόροι, μαζί με την ηγεσία της οργάνωσης, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Αυτοί που ενδύθηκαν με τον μανδύα του αδέκαστο φρόντισαν, αμέσως μετά την εκλογή τους, να προσλάβουν ως συνεργάτιδες τις… κόρες τους!

Κι επειδή ο κανονισμός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου απαγορεύει την ανάθεση τέτοιων καθηκόντων (που έχουν παχυλότατους μισθούς) σε συγγενείς α’ βαθμού, έθεσαν σε εφαρμογή το δόλιο σχέδιό τους.

Προσέλαβε ο ένας την κόρη του άλλου  κι έτσι η Μάρθα Συναδινού και η Θεοδότη Επιτηδείου, θα φτιάξουν την… προίκα τους για τα επόμενα 5 χρόνια, όσο θα διαρκέσει η θητεία των πατεράδων τους!

ΠΗΓΗ

Υ.Γ. FP: Αυτοί ήταν που ….έσκιζαν τα γαλόνια τους πως θα πολεμούσαν την φαυλότητα, την αναξιοκρατία, το ρουσφέτι, που υπηρετούν τα αμαρτωλά κόμματα; Μήπως  άκουσε κανείς πως αντέδρασε στην μεροληπτική αντιμετώπιση στις επιλεκτικές επιστροφές των περικοπών και εφάπαξ τους ΜΟΝΟ στους ένστολους, δικαστικούς; Ή αποδέχονται μήπως την εξήγηση ότι οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι δεν έχουν και πολλα-πολλά με το ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ της οιωνεί χούντας που μας κυβερνά; Άρα…

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: