ΤΟ ΟΝΟΜΑ: «Γιώργος Αποστολόπουλος» κ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Π.ΚΑΜΕΝΟΥ

Standard

«Γιώργος Αποστολόπουλος» το όνομα του ατόμου

19 Δεκεμβρίου  13:152014

ΠΟΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑ; ΠΟΙΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ! Αποκλείεται να συνέβη το παραμικρό. Όπως δε συνέβη και το …1965 που άλλοι λασπολόγοι έλεγαν ότι εξαγοράστηκαν δεκάδες εντιμότατοι βουλευτές της Ένωσης Κέντρου και έριξαν την τότε λαοπρόβλητη κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου, ανοίγωντας το δρόμο στη χούντα του 1967.

 Το όνομα «Γιώργος Αποστολόπουλος» κατέθεσε ο Παύλος Χαϊκάλης ότι ανήκει στο άτομο που επεχείρησε να τον δωροδοκήσει κι έκανε 3 αλλεπάλληλα ραντεβού μαζί του.

Πρόκειται για υπαρκτό πρόσωπο το οποιο δραστηριοποιείται στον τραπζικό χώρο και κατά καιρούς έχει εργαστεί για funds του εξωτερικού, την Deutche Bank αλλά και γιαι ελληνική τράπεζα.
Ο κ. Χαϊκάλης φέρεται να έχει καταθέσει στην Αστυνομία λίγο πριν από την επεχείρηση παγίδευσης εκτός από το όνομα και δύο διευθύνσεις.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Π.ΚΑΜΕΝΟΥ

(Από 3′:30″)

 

πηγη: ΚΟΥΤΙ ΠΑΝΔΩΡΑΣ

υ.γ. ΠΟΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑ; ΠΟΙΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ!
Αποκλείεται να συνέβη το παραμικρό. Όπως δε συνέβη και το …1965 που άλλοι λασπολόγοι έλεγαν ότι εξαγοράστηκαν δεκάδες εντιμότατοι βουλευτές της Ένωσης Κέντρου και έριξαν την τότε λαοπρόβλητη κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου, ανοίγωντας το δρόμο στη χούντα του 1967.
Σήμερα όμως μόλις αποκαλύφθηκε η απόπειρα δωροδοκίας Χαϊκάλη, η δικαιοσύνη που 15 μέρες σιωπούσε «μελετώωωωωωωωντας» τα στοιχεία ξαφνικά μίλησε, για να την …διαψεύσει, «ότι δεν έχει το όνομα», ξεχνώντας ότι ήδη η ασφάλεια έχει ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, σύμφωνα με αποκάλυψη του Τέρενς Κουϊκ σε ρ/σ αυτή την στιγμή. (Σ.Σ. Στη συνέχεια η εισαγγελία διέψευσε κάτι τέτοιο..μύλος)
Και από λεπτό σε λεπτό αναμένεται να βγεί στη δημοσιότητα.
Η τυφλή δικαιοσύνη που άφισε στο συρτάρι της (και) την άλλη καταγγελία της βουλευτού Ξουλίδου, σήμερα βεβαιώνει πόσο αδέκαστη και αμερόληπτη είναι, περιμένοντας να βγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας και μετά να αποκαλύψει τις απόπειρες εξαγοράς και να μάθει ο κόσμος ποιοί μαφιόζοι κυβερνούν…Μύλος

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s