Εκτός από ΑΤΜ δεν είχε και γιατρούς,στον Αη Στρατή

Standard

ροκοδείλια δάκρυα για τους κατοίκους του Αη Στράτη, που αναγκάζονται να ταξιδέψουν μέχρι τη Λήμνο για να σηκώσουν χρήματα από ΑΤΜ, ρέουν από το πρωί στα μηνμονιακά μέσα ενημέρωσης αλλά και σε κάθε λογής δημοσιολόγους.

Παρατήρηση πρώτη. Ο Αη Στράτης δεν είχε ποτέ ΑΤΜ γιατί οι τραπεζίτες της χώρας δεν έκριναν τους κατοίκους του αρκετά… κερδοφόρους για να κάνουν μια τέτοια επένδυση. Το πρόβλημα λύνεται εύκολα με την εθνικοποίηση των τραπεζών.

`

Παρατήρηση δεύτερη. Πόσοι από τους δημοσιολόγους που χτυπιούνται από το πρωί στο Twitter και το facebook θυμούνται ότι οι κάτοικοι του νησιού είχαν αποφασίσει αποχή από τις ευρωεκλογές και τις περιφερειακές εκλογές για την έλλειψη γιατρού που παρατηρούνταν στο νησί για πολλούς μήνες.

`

Οι περικοπές που είχαν επιβάλλει οι δανειστές στη χώρα – οι ίδιοι που μέσω της ΕΚΤ επιχείρησαν να ανατρέψουν τη σημερινή κυβέρνηση δημιουργώντας τις συνθήκες για τις ουρές στα ΑΤΜ – είχαν αφήσει τους κατοίκους του νησιού στο έλεος της τύχης τους. Κάτι που όπως μας υπενθυμίζει και η φωτογραφία επέστρεψε το νησί στη δεκαετία του 50.

`

INFOWAR

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s