Σχέδιο Β : «Δεν είναι αριστερή παρένθεση για την Ελλάδα, είναι παρένθεση αίσχους για την αριστερά»

Standard

`

Με ανακοίνωσή του το Σχέδιο Β” καταγγέλει το 3ο μνημόνιο που ψηφίστηκε σήμερα στη Βουλή, τονίζοντας ότι «Δεν είναι αριστερή παρένθεση για την Ελλάδα, είναι παρένθεση αίσχους για την αριστερά».

`

Επισημαίνουν πως «Μέσα σε λίγες βδομάδες κατάφερε να εντάξει τη χώρα σε ένα τρίο, χειρότερο από του Παπανδρέου και Σαμαρά, μνημόνιο. Αύξησε το διεθνές χρέος κατά 85 δις ευρώ. Επανέφερε στην κυβερνώσα πλειοψηφία τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Οδήγησε το Κοινοβούλιο στον μεγαλύτερο εξευτελισμό από την μεταπολίτευση του 1974. Εξελίχθηκε σε εκπρόσωπο των συμφερόντων του ευρωπαϊκού καπιταλισμού και εχθρό κάθε ριζοσπαστικής εναλλακτικής λύσης. Κατεξευτέλισε τα ιερά και τα όσια της αριστεράς.»

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

`

Σχέδιο Β για το 3ο Μνημόνιο

`

«Δεν είναι αριστερή παρένθεση για την Ελλάδα, είναι παρένθεση αίσχους για την αριστερά»

Η σημερινή, μέσα στα άγρια χαράματα, ψηφοφορία για το τρίτο μνημόνιο είναι η τρίτη πράξη μιας παράστασης καταστροφής για την πατρίδα, την οικονομία, την κοινωνία και την αριστερά που σκηνοθέτησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

`

Μέσα σε λίγες βδομάδες κατάφερε να εντάξει τη χώρα σε ένα τρίο, χειρότερο από του Παπανδρέου και Σαμαρά, μνημόνιο. Αύξησε το διεθνές χρέος κατά 85 δις ευρώ. Επανέφερε στην κυβερνώσα πλειοψηφία τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Οδήγησε το Κοινοβούλιο στον μεγαλύτερο εξευτελισμό από την μεταπολίτευση του 1974. Εξελίχθηκε σε εκπρόσωπο των συμφερόντων του ευρωπαϊκού καπιταλισμού και εχθρό κάθε ριζοσπαστικής εναλλακτικής λύσης. Κατεξευτέλισε τα ιερά και τα όσια της αριστεράς.

`

Η ευθύνη δεν ανήκει μόνο στη θλιβερή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Ανήκει και στους πάνω από εκατό βουλευτές του που επιβαρύνονται πλέον με το στίγμα της προδοσίας του λαού και του τόπου.

`

Δεν πρόκειται για αριστερή παρένθεση στην Ελλάδα. Πρόκειται για παρένθεση αίσχους στην ιστορία της αριστεράς.

`

Για να κλείσει αυτή η παρένθεση το γρηγορότερο απαιτείται ο τερματισμός κάθε συγκάλυψης των ενόχων, αναβλητικότητας, αμφιταλάντευσης και ιδιοτέλειας, η συναίσθηση ευθύνης, η ταχύτητα δράσης των ριζοσπαστικών δυνάμεων για τη δημιουργία ενός ενωτικού λαϊκού μετωπικού κινήματος για την ανασυγκρότηση της πατρίδας και της κοινωνίας

`

ΣΧΕΔΙΟ Β

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s