SOS! Όργια κομμουνιστών στην Πάτρα!

Standard

Αποστολή στην Πάτρα.

κτός ελέγχου είναι η πλέον η κατάσταση στην πόλη της Πάτρας με την κομμουνιστική δημοτική αρχή να οργιάζει σε βάρος των φιλελεύθερων συναισθημάτων και αξιών της εποχής. Η αχαϊκή πρωτεύουσα βρίσκεται πλέον υπό σοβιετική κατοχή καθώς ο δολοφόνος της επιχειρηματικότητας (και εκλεγμένος με το ΚΚΕ) δήμαρχος Κώστας Πελετίδης συνεχίζει ακάθεκτος. Ο κομμουνιστής Πελετίδης αφού…

`

…εξασφάλισε ημερήσια διατροφή για όλους τους άπορους πολίτες της Πάτρας (Σώσον Κύριε, που ακούστηκε αυτό…),

`

… αφού έδωσε εντολή να γίνεται και κατ’ οίκον διανομή δωρεάν φαγητού σε όσους δε μπορούν, λόγω ηλικίας ή αναπηρίας, να μετακινηθούν απ’ τα σπίτια τους (για όνομα του Θεού…),

`

… αφού καθιέρωσε από φέτος καθημερινό κολατσιό (άκουσον, άκουσον!!!) για κάθε μαθητή

των σχολείων της πόλης ανεξάρτητα απ’ την οικονομική τους κατάσταση (μα που ζούμε επιτέλους, στο Λένινγκραντ;),

`

… αφού μείωσε τα δημοτικά τέλη για τους δημότες της Πάτρας και αύξησε τα τέλη για τους μεγαλοϊδιοκτήτες (!!!),

`

… αφού έδωσε σε άπορους την εκμετάλλευση ελαιόδεντρων (και οι μεγαλοεπιχειρηματίες κύριε;),

`

… αφού καθιέρωσε δωρεάν (μα τον άγιο Ανδρέα!) θερινό πρόγραμμα του δήμου δημιουργικής απασχόλησης για παιδάκια 9-14 ετών…

`

επιχειρεί να αλλάξει το παραλιακό μέτωπο της Πάτρας με χωματουργικές εργασίες και ανάπλαση που δεν θα στοιχίσει το παραμικρό!! Χωρίς ούτε καν μια ανάθεση σε κάποιον επιχειρηματία, σε κάποια εταιρεία, σε κάποιον εργολάβο βρ’ αδερφέ να φάει κι’ αυτός ψωμάκι! Ναι κύριοι! Αντί να προβεί σε μελέτες, αντιμελέτες, δημοπρατήσεις, διαγωνισμούς, αναθέσεις εκατομμυρίων ευρώ, ο κομμουνιστής αυτός επέλεξε να γίνει η ανάπλαση τζάμπα από το δήμο! Για να γίνει λέει χώρος αναψυχής και να δωθεί η παραλία στο λαό (δηλαδή οι μεγάλοι ξενοδοχιακοί όμιλοι δεν εχουν ψυχή κύριε δήμαρχε;;).

`

Όπως αντιλαμβάνεστε έχουμε πόλεμο!
Οι κομμουνιστές υπό τον Κώστα Πελετίδη οργιάζουν στην πρωτεύουσα της Αχαϊας και θέλουν να σοβιετικοποιήσουν την πόλη.   Να μας κάνουν ΕΣΣΔ, παραπέτασμα, σοβιέτ!   Συμπολίτες μεγαλοεπιχειρηματίες,  μεγαλοεργολάβοι,   συνάδελφοι μεγαλοκαρχαρίες,   φιλελεύθερα μυαλά, Τζήμεροι και Ποτάμια,   πότε θα ξεσηκωθούμε; Όταν θα μπαίνει ο κόκκινος στρατός στα ψηλά τ’ αλώνια;

revol-now.blogspot.gr

Advertisements

4 responses »

 1. Το μάζεμα της ελιάς απο φτωχούς δημότες το έχουν καθιερώσει προ πολλού ακόμα και δεξιοί δήμαρχοι.Ετσι δεν πρόκειται για κανένα φοβερό….σοσιαλιστικό μέτρο.
  Η »ημερήσια διατροφή»είναι έργο του νόμου για την ανθρωπιστική κρίση που ψήφισε η κυβέρνηση Συριζα γαι τους άπορους.Το φαινόμενο να μην ψάχνουν συμπολίτες μας στους κάδους των σκουπιδιών,στον βαθμό που αυτό γινόταν νωρίτερα,δεν είναι μόνο της Πάτρας αλλά πανελλαδικό και οφείλεται στον παραπάνω νόμο.Το κολατσιό των μαθητών είναι έργο της αρχιεπισκοπής και απλά ο δήμος έχει επικουρική συνδρομή.
  Οι χωματουργικές εργασίες στην λιμενική ζώνη γίνονται σε συνεργασία με τον ΟΛΠ και πάντα με την πρωτοβουλία του Οργανισμού.Αν ο Δήμος διέθεσε κάποια χωματουργικά μηχανήματα,δεν νομίζω πως πρόκειται για καμμιά επαναστατική πράξη.
  Το ίδιο και τα υπόλοιπα ήσσονος σημασίας ζητήματα που αναφέρεις.Ολοι οι δήμοι της χώρας τα φροντίζουν άλλος πολύ άλλος λιγώτερο,χωρίς να το διαφημίζουν στο διαδίκτυο και να το πανηγυρίζουν και απο πάνω.
  Στα μείζονα προβλήματα ο Δήμαρχος του ΚΚΕ δεν έχει δώσει καμμιά λύση.Απο το αποχευτευτικό που πρίν ακόμα χειμωνιάσει πνίγηκε η πόλη δυό φορές,μέχρι το μέγιστο πρόβλημα των απορριμάτων και της Ξερόλακκας.Απο το φράγμα Πείρου-Παραπείρου που ο δήμαρχος του ΚΚΕ δεν θέλει διαδημοτική διαχείρηση με τους όμορους δήμους,αλλά προτιμά την διαχείρηση να την έχει ιδιώτης(λέγε με Σάλας),μέχρι το κυκλοφοριακό της πόλης που ο δήμαρχος του ΚΚΕ επαναφέρει την ελεγχόμενη στάθμευση επι πληρωμή εν χορδοίς και τυμπάνοις.
  Και αφού πέρσι με επικοινωνιακό τρυκάκι παρουσίασε την μη ανανέωση της σύμβασης με την ιδιωτική εταιρεία σαν….κατάργηση των παρκομέτρων.
  Επίσης σε μια σειρά άλλα θέματα όπως τον διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ ο δήμαρχος του ΚΚΕ αποδεικνύεται ίδιος και χειρότερους με τους προκατόχους του.
  Γεγονός είναι πως ο Δήμαρχος του ΚΚΕ απολαμβάνει μιας ιδιότυπης ασυλίας απο τα τοπικά ΜΜΕ που στο συνολό τους πρόσκεινται στην Ν.Δ.Ειδικά ο ημερήσιος τύπος της Πάτρας ένα χρόνο και παραπάνω κρατά μια φιλική σχέση απέναντι στον Δήμαρχο του ΚΚΕ μέχρι παραξηγήσεως.
  Αγνωστο μέχρι πότε η τοπική Ν.Δ θα κάνει πλάτες στον δήμαρχο του ΚΚΕ.

  Μου αρέσει!

  • Τελικά σύμφωνα με τα λεγόμενα σου ο άνθρωπος αυτός δεν έκανε και τίποτε σπουδαία πράγματα αλλά βάλθηκαν για ανεξήγητους λόγους τοπικός τύπος και ΜΜΕ να τον διαφημίζουν. (Αν είναι δυνατόν..) Θα κλείσω με μία ευχή, μιά και δυστυχώς μπαίνοντας τη λογική σου δεν μπορούμε να συννενοηθούμε.
   Μακάρι αυτά τα ΤΙΠΟΤΑ να τα έκαναν και όλοι οι άλλοι τοπικοί άρχοντες με πρώτο και καλύτερο τον δικό μου στο Δ.Βύρωνα και νάχεις το λόγο μου πως όχι μόνο θα τους διαφήμιζα δεόντως αλλά και από την πενιχρή μου σύνταξη θα διέθετα 50 ΕΥΡΩ το μήνα να τους ενισχύσω. Και επειδή ο φανατισμός πολλές φορές τυφλώνει σου επαναλαμβάνω και ΚΛΕΙΝΩ ΟΡΙΣΤΙΚΑ με το ότι ο γράφων δεν έχει και την καλύτερη άποψη για το ΚΚΕ και την εν γένει τακτική του και ιδίως στο θέμα της αντιμτώπισης της εγκληματικής πολιτικής των μνημονίων από όπου και αν προέρχεται αυτή….

   Μου αρέσει!

 2. Ξέχασες να σημειώσεις τον κυριώτερο άθλο του βλαχοδήμαρχου Ηρακλή που σκοτώνει την Λερναία Υδρα με τα σφυροδρέπανα του Περισσού.
  Δίνει ακόμα πέντε (5) χρόνια παράταση στο κυριώτερο πρόβλημα της πόλης,στην υγειονομική βόμβα της Ξερόλακκας,ενώ όσο ο βλαχοδήμαρχος βρισκόταν στην αντιπολίτευση έσκουζε πως έπρεπε να είχε φύγει απο προχθές.
  Μαζί με το τοιχείο αντιστήριξης που κατασκευάζει ο βλαχοδήμαρχος Πελετίδης,η Ξερόλακκα παρατείνει την παράνομη λειτουργεία της και το πρόβλημα θα παραδοθεί στον επόμενο Δήμαρχο που σίγουρα δεν θα είναι ο βλαχοδήμαρχος του Περισσού..
  Μα την αγία Κανέλλη αν δεν με πιστεύεις….
  Με τα παρκόμετρα που επαναφέρει,θα πούμε άλλη φορά.
  Υ.Γ Επειδή αυτός που σε παραμύθιασε με τον βλαχοδήμαρχο είναι νέος και δεν ξέρει πρόσωπα και πράγματα,πρέπει να μάθεις πως η Πάτρα μια φορά είχε Δήμαρχο κομμουνιστή.
  Τον αείμνηστο Θεόδωρο Αννινο!!

  Μου αρέσει!

  • Το ότι για τα συγκεκριμένα μέτρα, που έκαναν καλή εντύπωση σε πολίτες από όλες τις πλευρές, δεν διέκρινα καμμιά κριτική σου, μου λέει πολλά και μου θυμίζει «την αλεπού με τα ξυνά σταφύλια». Και μάλιστα από κάποιον που δεν έχει και την καλύτερη εικόνα για το κόμμα που στηρίζει τον ΗΠ, λέει πολλά. Μην το προσπερνάς έτσι. Μακάρι νάχαμε πολλούς τέτοιους δημάρχους. Νομίζω

   Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s